Zorgboerderij de Hosvazze

HKZ Gecertificeerde dagbesteding

Een plek waar je jezelf mag zijn!

ZORG- EN SPEELBOERDERIJ DE HOSVAZZE

De Hosvazze (Zeeuws dialect voor graszode) biedt dagbesteding aan (jong) volwassenen en kinderen met een beperking, ADHD of een autismespectrumstoornis. Zij verrichten werkzaamheden op het gebied van tuinieren, dierverzorging en houtbewerking, zowel binnen als buiten op het erf. Alles vindt plaats in een prettige en huiselijke sfeer.

Wij bieden volledige zorg op maat voor en op het gebied van:

  • Kinderen vanaf 3 jaar
  • Jong volwassenen
  • Ouderen
Bij onze dienstverlening werken wij volgens de richtlijnen van het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg 2017-2022. Daarnaast zijn wij in het bezit van het kwaliteitskeurmerk HKZ Gehandicaptenzorg. Ook passen wij de meldcode Kindermishandeling en Huiselijk geweld toe.
Wij werken nauw samen met Juvent, Centra voor Jeugd en Gezin, Zuidwester, Gors en Siloah.

De Hosvazze is geopend van maandag t/m zaterdag, van 9.00 – 17.00 uur. U kunt tijdens de openingstijden altijd telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak.

Team

Dagelijkse leiding de Hosvazze

Wij zijn Melanie en Arjan Rooze.

In januari 2009 zijn wij gestart met onze zorgboerderij De Hosvazze. Wij vonden het leuk om een zorgboerderij met dieren te beginnen omdat Melanie, toen werkzaam in de gehandicaptenzorg, merkte dat hier behoefte aan was in deze omgeving.

Het omgaan met dieren biedt voor onze doelgroep veel rust, plezier en genegenheid. Dieren accepteren elk mens zoals hij of zij is. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een zorgboerderij die professionele begeleiding biedt aan verschillende doelgroepen met een enthousiast team.

Tegenwoordig worden wij in de dagelijkse leiding bijgestaan door Huib Tempelman, onze manager op het gebied van beleid en kwaliteit.

Bekijk hier ons volledige team van enthousiaste medewerkers.

Melanie en Arjan Rooze

Dagelijkse leiding De Hosvazze

Huib Tempelman

Manager Beleid & Kwaliteit